Підсумки проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності «Безпека людини в небезпечних ситуаціях» та Дня ЦЗ

З 26 по 30 квітня 2021 року у НВО було проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Безпека людини в небезпечних ситуаціях», 29 квітня «День цивільного захисту» з метою формування в учасників освітнього процесу свідомого ставлення до свого життя і здоров'я, опанування ними життєвих навичок безпечної поведінки в повсякденному житті та в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

29 квітня о 9.00 відпрацьовувалися дії за сигналами оповіщення при виникненні НС – пожежна безпека. Відбулася евакуація учнів 1-4 класів з приміщення НВК та піший вихід із зони ураження в умовах виникнення небезпеки. Під час евакуації організованість, чіткість дій продемонстрували учні 1-4 класів. Евакуацію у безпечне місце було здійснено за 2 хвилини 38 секунд.

Класні керівники провели ряд виховних бесід, тренінгів, дискусій. Особливо захоплюючими та пізнавальними були мультфільми.

Під час проведення Дня ЦЗ у 1-4 класах очно, 5-11 класах дистанційно проведено виховні години з питань цивільного захисту та пожежної безпеки.


Надрукувати   E-mail