З 18 по 22 травня 2020 року проведено Тижні знань безпеки життєдіяльності

З 18 по 22 травня 2020 року проведено Тижні знань безпеки життєдіяльності на теми: «Щоб не трапилось біди, обережним будь завжди!», «Рушаєш у дорогу чи далеку путь – про правила дорожні не забудь!» та День цивільного захисту

Усі заходи проведено дистанційно, в on-line режимі, з дотриманням карантинних обмежень.

Для учні 5-10 класів проведено:

  • Інформаційні хвилини «Увага! На дорозі – діти!», «14 фактів про здоров’я людини».
  • Відео презентації: «Правила дорожнього руху». «Обов’язки і правила пішоходів». «Основні правила руху велосипедистів». «З чого починається безпека».
  • Вікторина «Правилам дорожнього руху». "Найрозумніший пішохід".
  • Бесіди «Обов’язки і правила пішоходів». «Захисти себе та оточуючих».

Учні 1-4 класів долучилися до тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Щоб не трапилось біди, обережним будь завжди!», «Рушаєш у дорогу чи далеку путь – про правила дорожні не забудь!». Діти створили спільну онлайн-книжку коміксів «Поради світлофора», взяли участь у дистанційній виховній годині "Доріжка правил дорожнього руху". Активності і зацікавили учнів, і сприяли закріпленню знань правил дорожнього руху.

https://padlet.com/yeremenko/w7gdo2k7htuvb56f
https://read.bookcreator.com/uOkybSI1ZiQLDKF6SqlzYDkfoAa2/kH6dIa4WTiqprLZVgws13Q

На уроках провели гру-подорож до країни Безпеки. Діти відгадували загадки, відповідали на запитання, розгадали кросворд про Правила дорожнього руху, переглянули презентацію "Будь обережним на дорозі". А також повторили правила безпечної поведінки вдома, під час стихійних лих, на природі.


Надрукувати   E-mail