Свято Останнього дзвоника

Дорогі учні, шановні вчителі та батьки!

Від щирого серця вітаємо вас зі Святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів, ними взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Нехай світлою буде ваша життєва і професійна дорога вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо вам знайти своє місце в суспільстві, стати гідними громадянами України, патріотами своєї батьківщини.

Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Добра вам й благополуччя, міцного здоров’я, а головне — миру, який зараз відстоюють Українські Збройні Сили на Сході держави. Хай кожен ваш крок на землі буде осяяний добром і справедливістю, хай ваші земляки пишаються вами завжди, адже вам далі розбудовувати країну європейського зразка, розвивати наш край! У добру путь!

Слава Україні!

З повагою адміністрація НВО


Надрукувати   E-mail