Проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Світлофор нам всім моргає, до порядку закликає!»

Тиждень знань безпеки життєдіяльності проведено з 7 по 11 вересня 2020 року на тему «Світлофор нам всім моргає, до порядку закликає!» в якому взяли участь учні 1-11 класів.

Цікавими та змістовними відбулися виховні години проведені класними керівниками 1-11 класів.

1-4 класи: Година спілкування з інспектором поліції “Світлофор потрібен всім і дорослим, і малим”, Урок-тренінг: “Безпека на дорозі – безпека життя”, Тренінг – гра “Світлофор і пішохід”, Виховна година “Будь обережним на дорозі”, Вікторина ’’Безпека руху-це життя’’, Вікторина “Світлофор-моргайлик”, Тренінг “Безпека на дорозі”, Година спілкування:“ Руху правила єдині поважати їх повинні!”, Тренінг “Світлофор-моргайко”, Тренінг-практикум “Знавці дорожньої азбуки”, Тренінг “Світлофор нам всім моргає, до порядку закликає!”, Тренінг з елементами практикуму “Безпека на дорозі”, Інтерактивна подорож “Наш друг – дорожній рух!”, Тренінг “Ти – пішохід”, Тренінг-практикум “Культура пішоходів”, Поважай правила дорожнього руху. Вікторина «Уважний пішохід».

5-11 класи: Вуличний марафон «Дорожні знаки та їх значення», Онлайн-квест «Правила дорожнього руху знай – життя і здоров’я зберігай!», Вікторина «Руху правила єдині – знати їх усі повинні», Відеоурок «Безпека дорожнього руху», Вікторина «Безпека на дорозі – врятовані життя», Перегляд та обговорення відео «Ми-учасники дорожнього руху», Перегляд та обговорення фільму «Правила дорожнього руху», Перегляд та обговорення презентації «Безпека на дорогах», Відеоінформація «Безпека на дорозі – безпека життя», Інформаційні відеоповідомлення «Безпека дорожнього руху», Відеоінформація «Безпека на дорозі – безпека життя», ДТП – незнання правил чи випадковість. Перегляд відеоролику та обговорення проблеми, Перегляд та обговорення відео «Безпека дорожнього руху», Відеоурок «Безпека дорожнього руху», Перегляд презентації «Безпека дорожнього руху – це життя», Відеоурок «Обов’язки пішоходів під час дорожнього руху», Перегляд та обговорення відеофільму «Місячник з безпеки дорожнього руху», Обговорення «Статистика ДТП по Україні. Проблема – вирішення».

Звіт про проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему «Світлофор нам всім моргає, до порядку закликає!» з 07 до 11 вересня 2020 року

Надрукувати